قهوه خارجی خوب

این قهوه تازه عطری داشت که راهبان بیشتری را به خود جذب می کرد. آنها سوگند یاد کردند که هر روز آن را بنوشند تا به مراسم مذهبی خود کمک کنند و آنها را در هنگام نماز بیدار نگه دارند. روزی در ارتفاعات نزدیک دیرالحبشی، چوپان بز اهل کفّه به نام کلدی مشغول نگهداری از بزهای خود بود. بزها شروع به پریدن کردند – تقریباً به رقصیدن – و با صدای بلند غرغر کردند که برای گله او رفتار عجیبی بود. کالدی تصمیم گرفت میوه قرمز روشن را برای خودش امتحان کند و همچنین اثر نیروبخش گیلاس قهوه را احساس کرد. در سال 1908 فرانسه دو نوع قهوه روبوستا و لیبریکا وارد کرد.
قهوه خارجی اسپرسو
گفته می شود که قهوه هندی بهتر است در سایه به جای نور مستقیم خورشید در قهوه خارجی اسپرسو هر جای دنیا کشت شود. در سال 2009، تولید قهوه در هند تنها 4.5 درصد از قهوه خارجی اسپرسو کل تولید جهانی بود. قهوه خارجی اسپرسو 70 درصد صادرات به آلمان، فدراسیون روسیه، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، آمریکا، ژاپن، یونان، هلند و فرانسه است و ایتالیا 29 درصد از صادرات را به خود اختصاص داده است. در زمان کشت، قهوه دم شده منحصراً برای کشیشان و حرفه پزشکی محفوظ بود.

طرز تهیه چای چای لاته در خانه (دستور پخت آسان!)

از این خاک می توان به عنوان زیست توده استفاده کرد، به عنوان مثال برای تولید گرمای مورد استفاده در فرآیند تولید. قهوه خارجی اسپرسو برای هر مقدار قهوه فوری، دو برابر جرم آسیاب شده استفاده شده تولید می شود. با این دستگاه ها می توانید یک اسپرسو، کاپوچینو یا فنجان جو معمولی را با فشار یک دکمه دریافت کنید. اما مهم نیست قهوه خارجی اسپرسو که چگونه آن را آماده می کنیم، هر بار که قهوه می نوشیم، در آیینی شرکت می کنیم که بخشی از تجربه بشر برای بیش از نیم هزاره بوده است. تا این مرحله، قهوه جوش ها قهوه را از طریق فرآیندی به نام جوشانده آماده می کردند که به سادگی تفاله های قهوه را با آب جوش مخلوط می کردند تا قهوه درست شود.

قهوه در ابتدا چگونه مصرف می شد؟

گابریل دکلئو فرانسوی در دهه قهوه خارجی اسپرسو 1720 یک گیاه قهوه را به قلمرو کارائیب فرانسه در مارتینیک قهوه خارجی اسپرسو آورد که بیشتر قهوه عربیکا در جهان از آن منشاء می گیرد. Saint-Domingue از سال 1734 قهوه را پرورش داد و تا سال 1788 نیمی از قهوه جهان را تامین کرد. شرایطی که بردگان در مزارع قهوه کار می کردند، عاملی در انقلاب اخیر هائیتی بود.

کشورهای آسیای جنوب شرقی

تنها چیزی که اکنون باید به خاطر داشته قهوه خارجی اسپرسو باشید این است که دستگاه های اسپرسوساز هنوز در سراسر جهان استفاده می شوند. در سال 1806، یک اختراع بزرگ که آغاز فن‌آوری‌های مدرن دم‌آوری قهوه بود، آغاز شد. مردی به نام هاردوت حق ثبت اختراع قهوه‌ساز را به‌عنوان «فیلتر کردن قهوه بدون جوشیدن و دوش گرفتن در هوا» به ثبت رساند.

چه کسی قهوه را به آمریکا آورد؟

بیش از 90 درصد تولید قهوه در کشورهای در حال توسعه – به طور عمده در آمریکای قهوه خارجی اسپرسو جنوبی – انجام می شود، در حالی که مصرف بیشتر در اقتصادهای صنعتی رخ می دهد. 25 میلیون کشاورز خرده پا در سراسر جهان وجود دارند که برای قهوه خارجی اسپرسو امرار معاش خود به قهوه وابسته هستند. در برزیل، جایی که نزدیک به یک سوم قهوه جهان تولید می شود، بیش از پنج قهوه خارجی اسپرسو میلیون نفر در کشت و برداشت بیش از سه میلیارد گیاه قهوه مشغول به کار هستند.

چه کسی اولین فیلتر قهوه کاغذی را اختراع کرد؟

اولین قهوه فوری آمریکایی در طول جنگ داخلی قهوه خارجی اسپرسو در دهه 1850 ساخته شد. با این حال، برخلاف موریوندو اصلی، دستگاه آنها می تواند یک فنجان اسپرسو را دم کند. Bezera و Pavoni اولین قهوه خارجی اسپرسو بار در سال 1906 در نمایشگاه میلان به نمایش درآمدند و اولین دستگاه اسپرسوساز در سال 1927 در نیویورک به ایالات متحده آمد. نوشیدنی تخمیر شده تهیه شده از لوبیا خشک آنقدر محبوب شد که در کمتر از 100 سال به بقیه خاورمیانه، ایران، ترکیه، شبه قاره هند و مناطقی از شمال آفریقا رسید. اولین گزارش های معتبر در مورد نوشیدن قهوه از احمد الغفار یمن است که در اواسط قرن پانزدهم زندگی می کرد.

او خودش شروع به آزمایش توت ها کرد و در نهایت متوجه شد که آنها یک نوشیدنی خوشمزه درست می کنند. قهوه به سرعت در اروپا رایج شد، جایی که از آن به عنوان محرک و درمان سردرد استفاده می شد. یک افسانه دیگر ادعا می کند که قهوه توسط عرفانی به نام عمر اختراع شده است.
منبع: کلیک کنید
اینجا

دیدگاهتان را بنویسید